Få hjälp med översättning av årsredovisningar och andra viktiga dokument

Är det dags att ta steget? Känner du att ditt företag har potentialen att lyckas internationellt finns det saker du måste göra. Om du till exempel har en e-handel kan det räcka med att översätta dina produktkategorier. Om du har större ambitioner än så måste du översätta mer. Translator Scandinavia kan hjälpa dig med detta.

Expandera

Om du vill få ditt företag att växa behöver du kapital. Detta kapital kan du antingen hitta i Sverige men du kan också vända dig utanför landets gränser. Vill du samla kapital utanför Sverige måste du översätta ditt företags årsredovisningar. Enligt svensk lag skall dessa vara på svenska, danska, norska eller engelska men inget hindrar dig från att översätta dem till fler språk.

Nya marknader

Oavsett om du vill samla kapital från utlandet eller om du vill växa på nya marknader så är språket viktigt. Information från ditt företag, inklusive årsredovisningar, måste kunna läsas av kunder i länderna du vill expandera i. Att expandera internationellt är definitivt en utmaning för ett företag men belöningen kan bli enorm.

Är marknaden du siktar på till exempel Ryssland räcker det inte med engelska, du måste översätta all företagsinformation till ryska.